ONTDEK DE STROMENDE BRON VAN LEVENSENERGIE IN JOU

Gratis minicursus om de liefde voor jezelf van binnen uit te voelen

Deze minicursus helpt je om zacht en liedevol te zijn voor jezelf en je lichaam. Hoe zou het zijn als je lichaam een plek is waar je kan rusten? En als je lichaam tegelijk een bron is van genot en bruisende levensenergie. Het kan echt!

Direct toegang tot de gratis cursus!

En maak van jouw lichaam jouw thuis


1000 maal dank

Lieve Roos, ik heb net je gratis les gedaan zuchttttttt 1000 maal dank. Geen woorden voor en zo passend vandaag.”

Mira

Diepe ontroering

“Zojuist heb ik de eerste les gedaan en ik wil je heel erg bedanken. Wat een mooi en zacht werk. Ik voel een diepe ontroering in me voor de zachtheid en de stevigheid die ik heb kunnen voelen.”

Olga

Ontdek hoe de mini cursus voor jou bijdraagt aan...

Diepe ontspanning

Jezelf en alles wat er in je leeft liefdevol verwelkomen geeft een diepe ontspanning. het scheelt bergen energie als je niet meer hoeft te vechten en je lichaam wordt een heerlijke plek om te rusten.

Thuis zijn in je bekken

In je bekken huist je zelfvertrouwen, je innerlijk weten en je kracht. Hier bevinden jouw ja's en nee's zich en vind je de kracht er gehoor aan te geven. Voel wat een kracht het geeft hier thuis te komen.

Vrijheid

Kan je het je voorstellen hoe het is om vrij te bewegen in je lichaam en expressie te geven aan alles wat er in je leeft? Kom van binnen uit voelen hoe mooi je bent en genieten van hoe het leven door je beweegt!

Jezelf liefhebben is het mooiste wat je kan doen voor de wereld

We leven in een wereld waar we van kinds af aan geconfronteerd worden met een onrealistisch schoonheidsideaal en reclame campagnes die ons vertellen dat we anders moeten zijn dan we zijn.


De (subtiele) overtuiging van vele vrouwen is: "als ik maar iets meer .... (vul zelf in) ben, dan ben word ik geliefd, dan mag ik er zijn, dan ben ik het waard."


En dit is nou precies niet waar!


Anders proberen te zijn dan je bent, brengt je alleen maar verder vandaan bij dat waar je naar verlangt. Jij kunt jezelf lief hebben, precies zoals je nu bent, zonder dat er ook maar iets anders hoeft. Dat is wat we beoefenen in Sensual Yoga en waar je dus elke dag ietsje beter in kunt worden.


En geloof me, "it will change your world".

Roos Severins

- Sensual Yoga

Word jouw nummer 1 lover met deze gratis mini cursus!

Belichaamde zelfliefde verandert werkelijk je hele leven. Het zorgt ervoor dat je andere keuzes maakt en dat je leven op alle vlakken meer gaat passen bij wie jij werkelijk bent en waar jij naar verlangt.


Algemene voorwaarden

Contact