Stress, haast, burn-out, over grenzen gaan, weinig gevoel of overspoeld raken door je gevoel.

Als je dit regelmatig ervaart, ben je niet de enige. Onze samenleving gaat over doen, bereiken en altijd maar meer. Wat leidt tot haast, stress en burn-out klachten, met name bij vrouwen.


Veel mensen ervaren het gemis van de verbinding met vrouwelijke principes, zoals vertragen, naar binnen keren, voelen en cyclisch leven. In onze vrouwen lichamen schuilt een voor vele vrouwen ongekende kracht.


Door af te dalen in je lichaam kom je in verbinding met jouw innerlijk weten en activeer je de bruisende bron van levensenergie in jezelf!

"Ik zou graag meer willen voelen. Meer levensenergie, meer genot, meer plezier. Ik verlang naar mij thuis voelen in mijn lichaam en mijn lichaam omarmen."

Jij weet dat er meer mogelijk is dan dit!

Vermoeidheid, stress of burn-out. Je hebt weinig energie, geen zin om je bed uit te komen en weet niet wat je wilt. Je verlangt naar meer genieten, inspiratie en creativiteit.

Je gaat over je grenzen en staat meer ten dienste van anderen dan van jezelf. Je leidt niet het leven wat echt bij jou hoort. Ook dit is een enorme energie lek.

Gevoelens van minderwaardigheid en twijfel aan jezelf. Dat leidt tot vergelijken met anderen of steeds heel erg je best moeten doen. Alsmaar doorgaan en een gebrek aan diepe ontspanning.

Verharding. Je bent niet meer in verbinding met de zachte kracht en het weten in je bekken. Hierdoor leef je vanuit concepten in je hoofd. Dit maakt je harder dan je werkelijk bent.

Twijfel en onzekerheid. Moeilijk keuzes kunnen maken. Wat is nu de juiste stap?Je wilt het graag anders maar weet niet hoe.

Je voelt je machteloos. Je hebt moeite je uit te spreken en je waarheid te laten klinken. Je weet dat het er zit, maar komt niet bij de kracht van binnen om jouw ruimte in te nemen.


Belichaam jouw vrouwelijk kracht

DE ACHT MODULES WAARMEE JE JOUW VROUWELIJKE ESSENTIE BELICHAAMT

LES 1: WAKKER MAKEN VAN DE CELLEN

Heerlijke oefeningen die helpen het lichaam te ontladen van spanning en te vullen met jouw authentieke pure zinderende levensenergie. Zakken vanuit je hoofd, in je lijf. Door de zenuwbanen te activeren, gaat er meer energie stromen en ga je meer voelen! (40 min)

LES 2: GRONDING EN JE LATEN DRAGEN

We doen vaak zo veel op eigen kracht. Hoe zou het zijn om je meer te laten dragen? Met deze les verstevig je je eigen basis. Een les om de spanning los te laten waarmee je het allemaal zelf moet doen en die je belemmert om om diep uit te ademen. (39 min)

LES 3: JOUW (OER)KRACHT

Pas als je jouw kracht tot je beschikking hebt, kun je werkelijk open en ontvankelijk zijn. Als je kracht vrij stroomt, geeft dat veiligheid, zodat je kunt verzachten. Met jouw kracht kun je jouw behoeften en grenzen aangeven en neem je jouw ruimte in. De wereld wacht op je! Jij ook? (37 min)

LES 4: EXPRESSIE!

We maken geluid om energie in beweging te brengen en om dieper in het voelend vermogen te komen. Ontdek hoe je keel, stem, mond en kaken verbonden zijn met je bekken. Ook in dit gebied zit vaak veel spanning. Je keel openen en je stem laten klinken kan een ware bevrijding zijn! (41 min)

LES 5: LANDEN IN JE BEKKEN

In je bekken huist je kracht, je innerlijk weten en jouw helderheid. Activeer de bron van (seksuele) levensenergie in je bekken met de oefeningen uit deze les en ontdek de rijkdom die er in jouw bekken leeft. Naast de Sensual Yoga les (33 min) bestaat deze module uit een bekkenmeditatie (16 min).

LES 6: JOUW HEILIGE TEMPEL

Yoni is het sanskriet wordt voor Heilige Tempel en omvat de vrouwelijke seksuele organen. In deze les maak je gewoon met kleren aan, van binnen uit verbinding met jouw Yoni. Ontdek hoe zij voor jou een poort naar Goddelijkheid is. (40 min)

LES 7: OPENEN IN ZACHTHEID

Jouw prachtige, rijke hart. Wat leeft er in je hart? Hoe voelt het om verbinding te maken jouw hart en liefdevol te verwelkomen wat er voelbaar is. In deze les maken we een reis door het landschap van jouw hart. Softening, softening, softening... (29 min)

LES 8: ZELFLIEFDE EN COMPASSIE

Yummie... In deze les verbinden we met de borsten en het borstgebied. De borsten zijn verbonden met het hart en daarmee met zachtheid, compassie en liefde. Ook kunnen de borsten een plek zijn van genot. In deze les neem ik je mee op ontdekkingstocht. Wat is er voelbaar in jouw borsten? (33 min)

EXTRA: OVERGAVE & ZELFHELING

Je hoeft het niet allemaal (zelf) te doen. Hoe is het als je het leven door je heen laat bewegen? Hoe is het om jezelf, alles wat er in je leeft en het leven te ontvangen en te laten gebeuren? Twee extra lange lessen van 60 & 75 minuten met twee verdiepende thema's.

Deze prachtige vrouwen gingen je voor

EN DELEN HOE SENSUAL YOGA HUN DAGELIJKS LEVEN VERRIJKT

Dit voelde echt als een kadootje. Ik voelde enorm het gemis van zelf lief zijn voor mijn lichaam en mijn eigen seksualiteit.


Tanja

"Al jaren probeer ik contact te maken met mijn bekkengebied. Tijdens de eerste les voelde ik meteen al zo veel verbinding met mijn bekken. Ik voel nu ook heel duidelijk de verbinding met mijn yoni en zo veel levensenergie stromen."


Jeannette

"Ik heb veel meer contact met mijn levensenergie, kracht en genot.


Eva

SENSUAL YOGA CURSUS

Belichaam jouw vrouwelijke kracht

ACHT SENSUAL YOGA LESSEN VAN 30 tot 50 MINUTEN EN TWEE EXTRA LANGE LESSEN VAN 60 & 75 MINUTEN

Vermoeidheid, een laag libido, over je grenzen gaan

HET IS ALLEMAAL MET ELKAAR VERBONDEN

Vraag je je soms af waarom je moe bent, geen zin hebt om te vrijen, jezelf vergelijkt met anderen en zo kritisch bent op jezelf? De kans is groot dat je je niet zo stralend voelt als je zou willen, wanneer je jouw vrouwelijke kracht niet belichaamd.


Het goede nieuws is, je hoeft niets te veranderen. Niet af te vallen, beter je best te doen of nog harder te sporten. Verbind je met de bron van levensenergie, het innerlijk weten en de kracht van binnen!

DE VROUWELIJKE WEG

Klaar met doen, bereiken, sneller en meer...

Meer vertragen, toelaten en ontvangen

Jouw lichaam beschikt over een zelfgenezend vermogen wat jouw hele systeem in balans brengt als het de ruimte krijgt. (lees: als je stopt met doen).


Jouw lichaam beschikt over een diep weten, als je durft te zakken in je lijf.


Alles waar je naar verlangt is al in je.


De kracht in je bekken. Een diep gevoel van waardigheid en belonging. Zachtheid, compassie. Diepe ontspanning en extase. De mogelijkheid om emoties door je heen te laten stromen.


We zijn het zo verleerd in onze maatschappij die gestoeld is op (vervormde) mannelijke principes. Wil jij weer voelen hoe natuurlijk de vrouwelijke energie in jou voelt?


Elke vrouw zou moeten weten dat Sensual Yoga een manier is om weer terug te komen naar de eigen sprankel.

Belichaam jouw vrouwelijke kracht

Verlang jij naar meer zachtheid, verbinding, meer levensenergie en plezier? Wil jij toegang tot jouw kracht en sensualiteit (die zéker ook in jou zijn). Stop met buiten je zoeken en ga op reis in jouw lichaam met deze cursus. It's all there


€397


 • Tien lessen die je meenemen op een diepgaande en transformerende reis jouw lichaam in
 • Start direct in een overzichtelijke omgeving
 • Onbeperkt en ongelimiteerde toegang op al je apparaten
 • Welkom inner glow en magnetisme

Voel van binnen uit hoe mooi je bent!

HOE ZOU HET ZIJN OM TE KUNNEN RUSTEN IN JE LICHAAM EN JE TEGELIJK STRALEND TE VOELEN?

Je bekritiseert je lichaam. Je zou willen dat je er anders uitzag en dat je meer energie hebt. Je zit veel in je hoofd en verlangt naar rust. Je voelt goed aan wat anderen nodig hebben. Maar wat zijn jouw behoeften nu eigenlijk?

WELKOM, IK BEN ROOS

In deze cursus neem ik je mee op reis jouw lichaam in

MOEDER VAN 2 PRACHTIGE DOCHTERS (2016 & 2017)

Als geen ander weet ik hoe het is om je lichaam af te keuren, niet te kunnen rusten en niet te kunnen genieten van seksualiteit. Na jaren vanuit mijn hoofd te hebben geleefd en een burn-out, kwam ik 10 jaar geleden thuis in de oefeningen van Sensual Yoga en is de verbinding met mijn lichaam getransformeerd.


Wist ik maar eerder dat je mooi en stralend voelen, niet iets is om buiten je te bereiken, maar als waarheid in je zit!


Sinds 2016 heb ik 1000+ vrouwen begeleid bij de weg naar binnen met Sensual Yoga. Dit is mijn bijdrage aan een liefdevollere wereld, die begint bij ons als vrouwen, wanneer wij gaan leven vanuit onze vrouwelijke kracht.

"Oh, wat ben ik blij dat jouw cursus op mijn pad gekomen is. Alles gaat nu in een stroomversnelling en eindelijk kan ik me vlotter van alle oude imprints over seksuele energie kunnen bevrijden en een leven leven dat stroomt. Stapje voor stapje maar ik voel hem al! Hoera!"

Sarah

cranio sacraal therapeut

JOUW LEVENSENERGIE

It's yours

Jouw seksuele energie heeft een enorme kracht in zich. Misschien denk je nu aan seks met een partner, maar dat is niet waar ik het over heb.


Wist je dat je met de oefeningen van Sensual Yoga jouw seksuele energie (levensenergie) kunt activeren en stromend kunt houden


Dit zorgt ervoor dat je:

 • Veel meer energie hebt en beter weet wat je wilt
 • Jouw authentieke behoeften en grenzen voelt
 • Gezonder bent en meer straalt
 • Kunt genieten van jouw eigen lijf
 • Ook als je in een saaie vergadering zit, een dag met je kinderen doorbrengt of een lange auto rit hebt
 • Oude seksuele ervaringen en imprints kunt helen

Dit is voor jou als je...


 • Jouw vrouwelijke energie wilt verkennen, verstevigen en leven (!)
 • Verlangt naar meer levensenergie en genot
 • Diepe en subtiele gevoelslagen wilt verkennen
 • Wilt luisteren naar de signalen en fluisteringen van je lichaam
 • Verlangt naar thuis zijn in je lichaam, een diep verankerd gevoel van veiligheid


 • Genoeg hebt van stress, spanning en haast
 • Wilt verbinden met jouw innerlijke kompas
 • Het leven wilt creeren wat werkelijk bij jou past
 • Jouw natuurlijke sensualiteit wilt leven in elk moment van de dag
 • JA wilt zeggen tegen jezelf
 • Verlangt naar meer flow en jouw innerlijke magnetisme wilt verwelkomen

MEER LEVENSENERGIE

Activeer de bruisende bron van levensenergie in jou. We maken de cellen en zenuwbanen wakker. Je voelt je levendiger en stralender. Meer jij!

TOEGANG TOT JOUW KRACHT

Kracht gaat niet over schreeuwen of vechten, maar over zijn wie je bent. De oefeningen helpen je om op natuurlijke wijze jouw ruimte in te nemen.

THUIS ZIJN IN JE LICHAAM

Ontdek hoe het is om werkelijk en diep te kunnen rusten in je lichaam. Hoe zou het zijn om bedding te kunnen geven aan alles wat er in je leeft en je thuis te voelen waar je ook bent?

Veel gestelde vragen

Kan ik deelnemen als ik veel moe ben of weinig energie heb?

Zeker. Wat Sensual Yoga uniek maakt, is dat het niet gaat over het doen van een oefening of het bereiken van een resultaat. Maar dat je leert om jezelf in het moment helemaal te ontmoeten, precies waar je bent.


Ik zal je nooit vragen ergens aan voorbij te gaan, maar juist uitnodigen om heel intiem te worden met dat wat er in het moment in je is. Het is een zachte beoefeing, die wel ook jouw kracht wakker maakt. Geen harde, forcerende kracht vanuit het hoofd. Maar kracht en levensenergie die van binnenuit stroomt.


De oefeningen activeren het zelfgenezen vermogen van jouw lichaam, die van nature EN als vanzelf jouw lichaam en hele systeem in balans brengt.


Ook maak je verbinding met de bron van levensenergie in je bekken, met gegarandeerd meer energie als gevolg.

Is dit programma voor mij geschikt als ik nog geen of weinig yoga ervaring heb?

Ja. Om deze cursus te doen heb geen ervaring nodig. Je hoeft niet lenig te zijn of iets te kunnen. Wel is het belangrijk dat je de openheid en nieuwsgierigheid hebt om jezelf in het moment te ontmoeten. Maar als je die niet had, zou je dit waarschijnlijk niet lezen ;)

Ik heb veel ervaring met yoga. Is deze cursus ook voor mij?

Zeker. De kans is groot dat je veel nieuws zult ontdekken in deze cursus. Sensual Yoga is een vernieuwende vorm van lichaamswerk, die invloeden kent vanuit verschillende stromingen proceswerk en tantra. Veel yoga docenten weten hun weg naar Sensual Yoga te vinden en ontdekken hier een missing piece, waar ze niet eens actief naar op zoek waren.

Wat is het verschil met andere yoga stijlen?

Sensual Yoga is een yoga vorm speciaal ontworpen voor vrouwen, in tegenstelling tot veel andere yoga vormen. We werken nauwelijks met traditionele asana's, maar met oefeningen die afgestemd zijn op wat een vrouwenlichaam nodig heeft zodat je erin kan thuis komen. De oefeningen zijn vernieuwend en versterken de vrouwelijke kracht in je bekken.

Krijg ik direct toegang tot de cursus?

Ja. Na betaling ontvang je een mail en heb je direct toegang tot de overzichtelijke cursusomgeving met alle oefeningen.

Wat is het verschil met de cursus 'thuiskomen in je bekken'

Je kan de cursus 'thuiskomen in je bekken' zien als een kennismaking met een aantal basis oefeningen van Sensual Yoga.


De cursus 'belichaam je vrouwelijke kracht' is een uitgebreid vervolg, met veel nieuwe oefeningen en verdieping van de bestaande oefeningen.


Bbelichaam je vrouwelijke kracht bestaat uit 8 lessen van 30-50 minuten en twee langere lessen van 60-75 minuten. De lessen zijn opgebouwd rondom verschillende thema's. Zodat er altijd een les is die past bij jouw behoefte.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Stuur een e-mail naar roos@sensualyoga.nl en dan maken we het rond.

Verwelkom de vrouwelijke kracht van binnen uit

Verlang jij naar meer zachtheid, verbinding, meer levensenergie en plezier? Wil jij toegang tot jouw kracht en sensualiteit (die zéker ook in jou zijn). Stop met buiten je zoeken en ga op reis in jouw lichaam met deze cursus. It's all there


€397


 • Tien lessen die je meenemen op een diepgaande en transformerende reis jouw lichaam in
 • Start direct in een overzichtelijke omgeving
 • Onbeperkt en ongelimiteerde toegang op al je apparaten
 • Welkom inner glow en magnetisme